Wat is melatonine?

Wil jij slaappillen of tabletten met melatonine online kopen? Dit supplement voor een betere nachtrust is een hormoon dat bij mensen in een klein gedeelte van de hersenen aangemaakt wordt. Melatonine is dus een lichaamseigen hormoon dat je zelf aanmaakt. Het zorgt ervoor dat je slaap- en waakritme goed functioneert.

Tabletten met melatonine online kopen voor jouw biologische klok

Bij onze webshop kun je tabletten en slaappillen met melatonine online kopen. Dit supplement voor een betere nachtrust beheert, als het ware, je biologische klok. Je lichaam maakt het onder invloed van licht aan. Wanneer het gaat schemeren, dan start de aanmaak van melatonine in je hersenen en begin je slaperig te worden. Wanneer het weer licht wordt, dan neemt de productie van melatonine af. Zodoende weet je lichaam dat de dag gaat beginnen en word je weer lekker fris wakker.

Problemen met slapen

Kan je niet goed slapen of heb je problemen met doorslapen? Bekijk dan de tabletten en slaappillen met melatonine die je bij ons online kunt kopen. Het kan zijn dat je lichaam te weinig melatonine aanmaakt. Je kunt je lichaam helpen door supplementen met melatonine, die je bij ons online kunt kopen, in te nemen voor een betere nachtrust. De dosering die je nodig hebt, is voor iedere persoon verschillend. Probeer uit wat voor jou het beste werkt. De ervaringen hiervoor zijn voor iedereen weer anders, voor de een werkt een dosering van 0,29mg melatonine, voor een ander liever de helft van een tabletje. Proberen is dus het devies, zodat je vast kan stellen wat voor jou het beste werkt. Je kan van de tabletten of slaappillen met melatonine, die je bij ons online kunt kopen geen overdosis nemen. Maar als je een teveel inneemt, kun je wel ziek worden. Je hebt dan kans dat je hoofdpijn krijgt, duizelig wordt of last krijgt van misselijkheid.

Geen slaapmiddel

Melatonine is geen slaapmiddel, het laat je lichaam weten dat het nacht wordt zodat je ontspannen raakt en makkelijker in slaap valt. Een supplement met melatonine 0 tot 3mg kan je helpen bij een betere nachtrust, maar voor het optimale resultaat is het goed om een aantal vaste gewoonten aan te leren. Gebruik voordat je gaat slapen geen apparaten met “blauw licht” zoals een laptop, televisie of smartphone, maar lees bijvoorbeeld een boek, maak een wandeling buiten of doe een andere rustgevende activiteit. Helpt dat niet? Wellicht is het online kopen van tabletten of slaappillen met extra melatonine voor jou de oplossing.

Gebruik van jouw supplement voor een betere nachtrust

Het is het beste om melatonine tabletten 2 uur voordat je gaat slapen in te nemen. Wanneer je melatonine wilt gebruiken om een jetlag tegen te gaan, begin dan een paar dagen voorafgaand aan je reis met het innemen van melatonine. Plan het zo zodat je het supplement voor je nachtrust inneemt 2 uur voor de bedtijd van de nieuwe tijdzone. 

Koop jouw supplement voor een betere nachtrust online

Wil je de slaappillen of tabletten met melatonine van Body & Care kopen online? Bekijk dan onze producten online en bestel nu. Bij iedere bestelling krijg je een leuke aanbieding! Heb je vragen? Dan kun je ook altijd contact met ons opnemen via +31 (0)6 4846 1764 of een e-mail sturen naar info@bodyencare.nl. Je kunt bij ons ook terecht voor diverse andere supplementen. Je kunt bij ons bijvoorbeeld eenvoudig vitamine D capsule bestellen.