Wil jij een tekort aan vitamine C aanvullen met supplementen? Ons bedrijf biedt een ruime keuze aan uit diverse soorten supplementen. Bekijk ons assortiment online en ontdek de voordelen van vitamine C.

 

Vitamine C tekort aanvullen

Vitamine C is een vitamine die belangrijk is voor de goede werking van heel veel functies in je lichaam. De meest belangrijke is een goede werking van je afweersysteem. Denk hierbij aan weerstand tegen verkoudheid en griep. Zeker in de winterperiode is dit een belangrijke vitamine! Vitamine C brengt nog veel meer goeds, het helpt onder andere bij:

  • Het verminderen van vermoeidheid
  • Het herstellen van wondjes
  • Het bijdragen aan de vorming van collageen, wat we nodig hebben om de huid, botten en gewrichten in goede conditie te houden
  • Het opnemen van ijzer uit onze voeding, veel mensen hebben een tekort hieraan.

 

Waar is vitamine C goed voor?

Vitamine C is een in water oplosbare vitamine. Je lichaam maakt het niet vanzelf aan, je dient het echt uit je voeding te halen. Dit betekent dat je deze vitamine moet aanvullen. Vitamine C vind je in veel verschillende fruit- en groentesoorten. Goede bronnen van deze vitamine vind je in paprika’s, broccoli, spruiten, zoete aardappelen, sinaasappelen en kiwi’s. Maar let op, door je groenten te bewerken, te koken of te bakken, verlies je een groot gedeelte van deze vitamine ook weer. Bereid je groenten dus niet te lang.

 

Vitamine C aanvullen als ondersteuning van jouw weerstand

Lukt het niet om voldoende vitamines uit je voeding te halen? Gebruik een supplement ter aanvulling. Kies er bijvoorbeeld voor om onze vitamine C-tabletten te bestellen. Onze goedkope vitamine C bevat een hoge dosering en helpt jou bij de ondersteuning van een gezond immuunsysteem en een goede weerstand. Juist in deze tijd is het belangrijk om je immuunsysteem volop te ondersteunen!

 

Ondersteun jouw lichaam met onze producten

De vitamine C-producten die jouw weerstand helpen aanvullen vind je in onze webshop. Kies jouw producten en bestel gemakkelijk online. Wil je meer weten over ons bedrijf of onze levermethodes? Voor aanvullende vragen kun je altijd contact met ons opnemen via +31 (0)6 4846 1764 of een e-mail sturen naar info@bodyencare.nl.